Късмет тази събота с нашия хороскоп!    ОВЕН Откриват се нови възможности, в

...
Късмет тази събота с нашия хороскоп! 
 
ОВЕН
Откриват се нови възможности, в
Коментари Харесай

Огромна промяна за две зодии, друга открива любовта

Късмет тази събота с нашия хороскоп! 

 

ОВЕН

Откриват се нови благоприятни условия, в които ще имате късмет за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на интуицията си, която ще ви подскаже какво тъкмо да извършите. Очаквайте положителни вести. Не са изключени оферти, гарантиращи дълготрайни парични приходи.

ТЕЛЕЦ

Приятен ден, подобаващ за ново начало. Работата ви ще спори и ще съумеете да завършите доста от дилемите си. Очаквайте парични приходи. Някои от вас могат да си получат и забравени задължения. Втората половина на деня е подобаваща за фамилни каузи и срещи с близки хора.

БЛИЗНАЦИ

Запазете успокоение през днешния ден и не се поддавайте на провокации. Не постоянно ще ви харесва държанието на близките и това може да бъде причина за спор. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това несъмнено ще усъвършенства настроението ви.

РАК

Способни сте да се занимавате с няколко неща по едно и също време. Мислите са ви разпиляни в разнообразни направления и вероятността да сбъркате е огромна. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подобаващ за срещи с другари или развлекателни мероприятия. Имате късмет да възстановите остарели връзки.

ЛЪВ

Денят ви ще е сполучлив. Имате хрумвания, които незабавно ще получат поддръжка. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в безизходно състояние преди време. Не започвайте нови задания, преди да сте завършили със старите. Новина ще ви зарадва, само че и ще обърка проектите ви за вечерта.

ДЕВА

Ако през днешния ден сте настоятелни, ще преодолеете всички компликации и неприятни моменти. Ще се наложи да експериментирате, да търсите лични пътища и в придвижване да решавате проблеми. Ще имате и запознанства, като някои от тях ще се трансфорат в продължително другарство. 

ВЕЗНИ

Настроението ви през днешния ден постоянно ще се трансформира, само че вкрайна сметка приятните моменти ще са повече. Способността ви да владеете възприятията си, както и да съхранявате здравия си разсъдък и самообладание при всевъзможни условия, през днешния ден ще играе основна роля и ще ви помогне да взимате правилните решения

СКОРПИОН

Днес ще намерите общ език с разнообразни хора и ще завоювате доверието на съвсем непознати. Няма да се поддавате на провокации и ще запазите самообладанието си, дори, в случай че близките се държат необичайно или неуместно. Може да завършите някои изостанали каузи или да прекарате повече време с околните си.

СТРЕЛЕЦ 

Ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и много работа. Ще се наложи постоянно да търсите помощ. Обстоятелствата ще са подобаващи и за решение на финансови проблеми. Ще сключите преференциални покупко-продажби и ще намерите нови източници на приходи. Ще съумеете да помогнете на някой непосредствен.

КОЗИРОГ

Пододящ ден да се заемете с нещо ново. Вдъхновени сте, а и проявявате упоритост. Първите триумфи ще ви стимулират да продължавате с опитите. Постарайте се да отделите внимание на околните си. Днес те ще се нуждаят повече от вашите грижи и поддръжка.

ВОДОЛЕЙ 

Много неща ще ви се получават през днешния ден. Някои от вас ще съумеят да осъществят планове, замислени много от дълго време. Обстоятелствата ще са удобни и постоянно просто ще ви върви. Парични доходи ще са много навременни и ще може да си позволите някои по-едри покупки.

РИБИ

Нелош ден, изискващ внимание към детайлите. Не бързайте с взимането на решения, изключително, в случай че не са значими. Повече от нормално ще сте склонни да избързвате с изводите и да приемате мечтаното за фактически. Лесно ще намирате метод към новите познати и чудесно ще се разбирате с околните си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР